Ήδη έχει γίνει αισθητή η μεταβολή του καιρού με μουντό-συννεφιασμένο καιρό με παροδικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ανατολικών διευθύνσεων ανέμους καθώς και μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ειδικά στα νότια. Άν μη τι άλλο ασυνίθιστο ποδαρικό για τον Ιούνιο και το καλοκαίρι. Αύριο (4/6) το σύστημα που μας επηρέασε θα κινηθεί ανατολικά, εγκαθιστώντας παράλληλα βόρειους ανέμους, ταυτόχρονα όμως η αστάθεια στα ηπειρωτικά θα επιμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ η θερμοκρασία θα είναι λίγο κάτω έως στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Όσο για την περιοχή μας (νότια προάστια), το βόρειο ρεύμα αυτό αυξάνει σαφώς τις πιθανότητες να επηρρεαστούμε και εμείς από την αστάθεια.

Υπόλοιπη Τρίτη 3/6/2014

Θα συνεχιστεί ο γενικά μουντός-σννεφιασμένος καιρός, με λίγα διαστήματα ηλιοφάνειας και κάποιες παροδικές βροχές. Πιθανή μικρής έκτασης μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς.

Τετάρτη 4/6/2014

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανές βροχές, κυρίως μέχρι το μεσημέρι, θα υπάρχουν και μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι μέτριοι και πρόσκαρα ισχυροί, από το απόγευμα θα στραφούν σε πιο βόρειους. Η θερμοκρασία από 18 έως 24 βαθμούς.