Έπεσαν οι βοριάδες και τη σκυτάλη παίρνει η θαλάσσια αύρα του Σαρωνικού, η οποία θα μετριάζει κάπως τη ζέστη τα μεσημέρια, παρά το ότι γενικά η θερμοκρασία θα παραμείνει λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και όλο το 24ωρο πάνω από τους 20 βαθμούς. Δε θα λείψουν οι τοπικές νεφώσεις, κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.

Υπόλοιπο Σάββατο 24/5/2014

Παροδικές νεφώσεις, η πιθανότητα να βρέξει είναι μικρή. Η μέτρια θαλάσσια αύρα (νότιος-νοτιοδυτικός άνεμος) θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία μεταξύ 21 και 26 βαθμών.

Κυριακή 25/5/2014

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι απόγευμα θα αυξηθούν. Η πιθανότητα να βρέξει είναι μικρή. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι-νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι (θαλάσσια αύρα). Η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 20 βαθμούς και η μέγιστη στους 25-26.

Δευτέρα 26/5/2014

Λίγες παροδικές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι-νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι (θαλάσσια αύρα). Η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι στους 20-21 βαθμούς και η μέγιστη γύρω στους 26.